بسمه­ تعالی

خداوند بزرگ را شکرگزاریم که این توفیق و افتخار را نصیب دانشکده ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان نموده است که برای چهارمین بار میزبان و برگزارکننده کنفرانس ریاضی ایران باشد. بدون تردید کنفرانس ریاضی ایران یکی از با سابقه­ ترین و پرافتخارترین کنفرانس­های مهم علمی در عرصه ملی و بین­ المللی است که طی سالیان متمادی با همت جامعه ریاضی ایران برگزار گردیده است و هر سال نیز بر شکوه و غنای علمی آن افزوده شده است. در این راستا دانشکده ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان امیدوار است بتواند در این مسیر گام بردارد و میزبان شایسته­ ای برای این رخداد سالانه انجمن موفق ریاضی ایران باشد. لذا از همه اعضاء جامعه ریاضی ایران دعوت می نماییم در پنجاه و دومین کنفرانس ریاضی ایران که به صورت مجازی از 8 الی 11 شهریور 1400 برگزار می شود، شرکت نموده و با تبادل اطلاعات ارزشمند علمی و تجربیات گرانبهای خود یاری­ رسان ما باشند. برای همگان آرزوی سلامتی و موفقیت­ های روزافزون داریم.

با تشکر و احترام فراوان

محمدعلی یعقوبی