اطلاعیه شماره دو
08 تیر 1400

بسمه­ تعالی

اطلاعیه شماره دو پنجاه و دومین کنفرانس ریاضی ایران

موارد زیر جهت شرکت در پنجاه و دومین کنفرانس ریاضی ایران اطلاع رسانی می گردد:

1-    با توجه به درخواست­های اساتید محترم و دانشجویان گرامی، مهلت ارسال مقالات تا 1400/4/18 تمدید می­ گردد. لازم به ذکر است این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

2-    نام هر شرکت­ کننده می تواند به عنوان یکی از نویسندگان در حداکثر دو مقاله ظاهر شود.

3-    با توجه به نظر مثبت یکی از حامیان کنفرانس، امکان حمایت مالی هزینه­ های کنفرانس (ارائه مقاله، ثبت ­نام در کارگاه و کنفرانس) دانشجویان تحصیلات تکمیلی و یا فارغ التحصیلان دو سال اخیر دوره­ های تحصیلات تکمیلی برای تعداد قابل توجهی فراهم شده است. لذا از متقاضیان دریافت حمایت مالی درخواست می شود تا حداکثر 1400/4/25 درخواست کتبی به همراه رزومه علمی خود را از طریق ایمیل supportaimc52@conf.uk.ac.ir ارسال نمایند. نتیجه بررسی این موضوع تا تاریخ  1400/5/5 به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

با تشکر و احترام

دبیرخانه پنجاه و دومین کنفرانس ریاضی ایران